Елена Гилбърт

Go down

Елена Гилбърт

Post by Elena Gilbert ♡ on Sun Mar 18, 2012 8:21 pm

Снимка:


Име:
Eлена Гилбърт

Лик:
Ashley Benson
Години:
18

Вид:
Човек

Външен вид:
Елена е очарователна блондинка.
Тя има дълги крака,плосък корем и големи месести устни.
Походката и маниерите й са повече от изящни.Момичето има много изразителен поглед и красиви сякаш изрисувани вежди.Косата й е тъмно кестенява и много дълга.Елена винаги я носи изправена.Бузите й имат леко розовеещ цвят.Очите на момичето имат тъмно кафяв цвят,който изсветлява в края.Висока е 1,77,което често й пречи да носи обувки на висок ток.Участието й в групана на мъжоретките я прави по-грациозна.Всяко едно от движенията й са елегантни и красиви.

Характер:
Тя е всеотдайна и мила, остроумна и добра.Eлена много самоуверена.Доста забавна и около нея винаги излиза нещо неочаквано.Обича да се забавлява и да измисля щури неща.Много интересна личност е. С нея никога не се знае какво следва.Това е човекът,с който можеш да се забавляваш,но и да разчиташ.Момичето и прави всичко за приятелите си.Елена е сдържана и тактична.Думата,която я описва най-добре е състрадателна.Елена би направила всичка за близките си,би жертвала дори и живота си.Момичето винаги е готово да помага на всички с каквото може.
Пример за това е брат й,на който Елена помага да премина през тежкия период след инцидента.

История:
Седемнайсетгодишната Елена е свикнала всичко в живота й да е лесно, популярна и лесно приспособляваща се, тя е кралицата на гимназията докато не се случва трагедия, която променя всичко. Родители й са убити в автомобилна катастрофа.
Елена и по-малкият й брат Джеръми се местят да живеят с леля си Дженна. През повечето време Елена простосе опитва да преживее дните с подкрепата на приятелите си и бившото си гадже Мат, с които се познават от деца.Тя се превръща в сянка на самата себе си, несигурна и изпълнена от тъга за родителите си.Хората,на които разчита най-много са приятилките й.
Бабата на Бони разказва на внучката си истории за рода им.
Момичето споделя с приятелката се Елена,но никоя от тях не успява да повярва на легендите за вещици.Каралайн пък се опитва да се наложи в училището.Отношението й към Елена не е същото като преди.Скоро, обаче среща мистериозния, мил и привлекателен Стефан, чието минало и същност поменят живота й завинаги.
Elena Gilbert ♡
Elena Gilbert ♡

Posts : 2
Join date : 2012-03-18
Age : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: Елена Гилбърт

Post by Max Harvey. on Sun Mar 18, 2012 8:29 pm

Добре дошла при нас! (:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
*
Every time I look in the mirror
All these lines on my face getting clearer ...
The past is gone
It went by, like dusk to dawn
Isn't that the way
Everybody's got their dues in life to pay ...Yeah, I know nobody knows
where it comes and where it goes
I know it's everybody's sin
You got to lose to know how to win.

Spoiler:
Max Harvey.
Max Harvey.
.. wild hearts can't be broken ..

Posts : 195
Join date : 2012-03-08

Try to be someone else
Професия :: Фалшификатор ;; Анархист ;; Кино оператор.
Лик :: Jensen Ackles.

View user profile http://dream-on.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum